Ifjúsági Világtalálkozó 2023

 

Gyere velünk a az Ifjúsági Világtalálkozóra Lisszabonba!

Tarts velünk egy életre szóló lelki élményre, ahol megtapasztalhatod az örömteli zarándoklatot, a felszabadult dicsőítést és a közös ünneplést! Helyezd szívedre az idei találkozó mottóját, és engedd, hogy ez vezesse lépteidet idén nyáron, több százezer fiatal lépteivel együtt: „Mária felkelt és sietve útnak indult” (Lk 1,39)

Az Ifjúsági Világtalálkozó az idén Lisszabonban kerül megrendezésre 2023. július 26-tól augusztus 6-ig, melyre főegyházmegyénk is indít külön csoportot. Várom olyan 18 és 35 év közötti fiatalok jelentkezését, akik szívesen részt vennének.

A Veszprém Főegyházmegye támogatja a kiutazó fiatalokat, a támogatás összege személyes kapcsolatfelvétel után, egyéni elbírálás alapján kerül meghatározásra. Az igények felmérésére kérjük a fiatalokat, hogy legkésőbb 2023. március 15-ig jelezzék részvételi szándékukat az alábbi űrlap kitöltésével: https://forms.gle/rNeAJUSDxcWYTz17A

A csatlakozáshoz 2023. március 10-ig jelezd felénk előzetes részvételi szándékodat az alábbi linken: https://bit.ly/3kMVbNrs vagy az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Darnai János atya Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06 20 771 9077; Pasztorális Iroda Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Plébánia elérhetősége

Herend Római Katolikus Plébánia

Tóth András Sándor
Plébános

Cím: Kossuth u. 38. Herend 8440
E-mail: tothandrassandor@gmail.com
Mobiltelefon: +36-20/310-8174

Pályázataink

Szent István király imája

A mélységből kiáltok Hozzád, hallgass meg Uram!
Taníts meg, hogy kell könnyezni a meg nem érdemelt örömben, s hogyan
kell örülni a megérdemelt könnyben.
Adj erőt, hogy kevélységem csillogását elhomályosítsam, s az alázatosság
színtelenségét okosan csillogtassam.
Taníts meg, hogyan kell a gyengékhez lehajolni, s hogyan kell féktelen erővel
egyenesen állni.
Adj erőt, hogy fölényesen legyőzzem a testet, s alázatosan megadjam magam
a léleknek.
Taníts szelíd szóra, ha bántások érnek, s hideg mosolyra, ha jogtalan dícsérnek.
Adj erőt napközben, hogy el ne fáradjak, s fáradtságot este, hogy rögtön elaludjak.
Taníts meg lendülni, ha Rád találtam, s hirtelen megállni, ha utat hibáztam.
Ne add meg mindíg, amit nagyon kérek. Taníts bátor lenni, mikor nagyon félek.
Engedd a világot megvetve szeretni, csak magadat ne hagyd soha elfeledni.
Ez a kívánságom, ez maradjon végleg, de ha másként szólnék, nagyon szépen kérlek, ne neheztelj reám, ne fordítsd el orcád, hiszen a mélységből kiáltok fel Hozzád.